Meniu
Comand? acum!
roll-on antiperspirant MAXIM
roll-on antiperspirant MAXIM
Lei 83.30


Oferta 3+1 gratis
Oferta 3+1 gratis
Lei 249.90


Maxim PLUS - Hidrogel Antiperspirant
Maxim PLUS - Hidrogel Antiperspirant
Lei 122.57


PDF

Termeni si Conditii

1. Declinarea responsabilitatii

Site-ul www.bluebridge.ro este proprietatea S.C BLUE BRIDGE S.R.L. Folosirea sau comandarea produselor expuse pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual de catre distribuitori terti, toate informatiile fiind conforme cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii marcilor comercializate pe site. In ceea ce priveste imaginile prezentate pe site, acestea sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

2. Continut

S.C Blue Bridge SRL, defineste prin "continut" toate informatiile continute in site sub forma de text, fisiere audio sau video date, imagini statice, software.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Continutul site-ului este proprietatea S.C Blue Bridge SRL si nu poate fi difuzat, preluat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al proprietarului.

Orice informatie sau material trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai siteu-lui in vederea publicarii acestora pe site vor fi de asemenea sub incidenta si protectia legislatiei in vigoare referitoare la dreptul de proprietate intelectuala.

Continutul trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai site-ului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.

Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica si juridica, alta decat S.C. Blue Bridge SRL se fac pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, S.C. Blue Bridge SRL nefiind raspunzatoare in nici un fel de continutul sau modalitatea acestor comunicari.

S.C. Blue Bridge SRL poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.

S.C. Blue Bridge SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment fara un anunt prealabil.

3. Comunicari electronice

Prin accesarea site-ului www.bluebridge.ro, vizitarea, folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la bluebridge.ro in format electronic, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4. Prelucrarea datelor personale

Completand formularul de comanda de pe www.bluebridge.ro, se considera automat faptul ca sunteti de acord sa intrati in baza de date a site-ului iar utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului. Operatorul se obliga sa respecte drepturile conferite de Legea 677/2001.

5. Link-uri catre alte website-uri

Link-urile de pe website-ul www.bluebridge.ro va pot trimite in afara site-ului bluebridge, iar S.C. Blue Bridge SRL. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, acuratetea sau functionarea acestor terte website-uri. Includerea oricarui link cu trimitere catre alte website-uri nu implica sustinerea acestora de catre S.C. Blue Bridge SRL. Recomandarea noastra este sa cititi cu atentie notele legale si de confidentialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitati.

6. Garantiile produselor

S.C. Blue Bridge SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate din magazinul online care se datoreaza transportatorului. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina service-ului autorizat de acesta. Produsele livrate sunt insotite de instructiuni de utilizare.

7. Frauda

Incercarea de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.bluebridge.ro, sau de a afecta performantele site-ul www.bluebridge.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a acestuia si va fi raportata autoritatilor competente.

8. Livrarea, returnarea si metoda de plata

Livrarea produselor de la S.C. Blue Bridge SRL catre clienti se va face prin intermediul Postei Romane sau prin intermediul firmelor de curierat rapid incurs de 14 dezile de la efectuarea comenzii on-line.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul www.bluebridge.ro sau prezinta defecte de fabricatie, clientul are dreptul de a notifica in scris sau prin e-mail societatea la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ca renunta la cumparare, fara penalitati, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Costul de transport al produsului si cel al returului sunt suportate in intregime de catre cumparator.

Produsul poate fi returnat numai daca este in starea initiala, inclusiv ambalajul si nu prezinta semne de uzura. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de toate accesoriile si documentele initiale (inclusiv manuale de utilizare, cerificat de garantie, factura si chitanta). Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face dupa verificarea starii acestora, intr-un termen de maxim 10 zile lucratoare.

Plata se face in sistem ramburs.

9. Acord

Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

10. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

11. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

 

Co?
VirtueMart
Cosul DVS. este gol

Parteneri
BLUE BRIDGE SRL - Locul 9
 in Top 10k Arad, clasa CAEN 4791


Viziteaza magazinul Bluebridge.ro pe ShopMania


Termeni si ConditiiLocatii Fan Courier
© 2006 - 2021 Blue Bridge